Käyttöehdot

Hiv-testi.com, joka toimii Self Care B.V. -yhtiön puolesta, ylläpitää tätä sivustoa lisätäkseen tietoisuutta HIV-tartunnasta sekä myydäkseen HIV-itsetestaukseen tarkoitettuja kotitestejä. Se ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärisi tai muun ammattilaisen antamia neuvoja. Sivuston sisältöä ei tule käyttää diagnosointiin, sairaudenhoitoon tai lääkkeiden määräämiseen.

Sivustolla oleva informaatio ei ole missään nimessä tarkoitettu korvaamaan mahdollisesti tarvitsemiasi terveyspalveluja. Käänny aina lääkärisi puoleen, jos sinulla on jotain terveydellisiä ongelmia. Jos sinulla on tai epäilet olevan jotain sairautta, ota yhteyttä lääkäriisi mahdollisimman pian.

Kaikki tiedot, jotka annat meille sivustollamme, pidetään luottamuksellisina ja turvassa noudattaen tietosuojaehtojamme. Tietosi eivät pysy online-tilassa sen jälkeen, kun lomakkeesi on täytetty. Emme pidä asiakasrekisteriä.

Toivomme, että verkkosivustollamme olevat tiedot ovat hyödyksi lukijoille. Nämä tiedot eivät kuitenkaan ole tarkoitettu antamaan mitään sitovaa neuvoa. Tietojen luovuttaminen, tallentaminen tai lähettäminen ei myöskään muodosta mitään sopimusluontoista suhdetta. Nämä tiedot eivät ole missään nimessä tarkoitettu korvaamaan ammattilaisten antamia neuvoja.

Verkkosivuston tarjoamat tuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan alkuvaiheen itsetestauksiin. Vaikka olemme täysin varmoja tuotteidemme luotettavuudesta, sivustomme tarjoamien testaustuotteiden ja -palvelujen tulokset eivät ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisesti hyväksyttävinä tuloksina oikeudenkäynnissä, välimiesmenettelyssä tai missään muussa oikeudellisesti sitovassa tilanteessa.

Verkkosivustomme ei tue eikä suosittele tuotteita tai palveluja, joista saatat nähdä ponnahdusikkunamainoksia sillä aikaa, kun käyt sivustollamme.

Kun sivustomme käyttäjä painaa jotain ulkoiselle sivustolle vievää linkkiä, hän poistuu sivustoltamme ja noudattaa sen jälkeen tietosuojaehtoja, jotka ovat ko. sivuston omistajien tai sponsorien määräämiä.

Verkkosivustollamme oleva sisältö (kuvat ja teksti) on tekijänoikeuksien alainen. Voit käyttää tai tallentaa sivustomme sisältöä ainoastaan omaan yksityiseen, ei-kaupalliseen, käyttöösi. Sisältöä ei saa kopioida muuten eikä sitä saa muokata.

VASTUUN RAJOITUKSET

YRITYKSEMME TAI KUKAAN TÄMÄN SIVUSTON LUOMISEN, TUOTTAMISEN TAI LEVITTÄMISEN KANSSA TEKEMISISSÄ OLEVA EI OLE MISSÄÄN OLOSUHTEISSA VASTUUSSA MISTÄÄN SUORASTA, EPÄSUORASTA, VAHINGOSSA SYNTYNEESTÄ TAI VÄLILLISESTÄ VAURIOSTA (VAIKKA OLISIMMEKIN TIETOISIA TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA), JOKA AIHEUTUU (I) TÄLLÄ SIVUSTOLLA ESIINTYNEESTÄ INFORMAATIOSTA, (II) MYYMISTÄMME TUOTTEISTA, (III) MISTÄÄN MUUSTA PALVELUUMME LIITTYVÄSTÄ SEIKASTA. HYVÄKSYT TÄTEN, ETTÄ TÄMÄ LAUSUNTO PÄTEE KAIKKIIN SISÄLTÖIHIN, TUOTTEISIIN JA PALVELUIHIN, JOITA TARJOTAAN TÄLLÄ VERKKOSIVUSTOLLA.

YHTEYSTIEDOT